Over ons

Wie zijn wij en wat mag je verwachten als je intresse hebt in een pup van de boerboelschuur .

 

Wij zijn Natascha en Eddy,

van harte welkom op onze website en dank je wel voor u bezoek ! 

wij hopen met het bekijken van onze website dat u al enkele indrukken kan ophalen,

als u onze website  bekijkt  zal u snel merken dat wij ook onze honden die geen nakomelingen meer of kunnen verder zetten ook op onze website hebben geplaatst , waarom ?     omdat wij ook voor hen respect hebben en trots op hen zijn. 

ik zal ons proberen zo kort mogelijk aan u voor te stellen .

wij  zijn dus gelegen in Berlaar op het plattenland op 30km van Antwerpen.

als je bij ons thuis op huisbezoek komt is de sfeer altijd gemoedelijk en gezellig en vliegen de uren aan je neus voorbij de koffie is hier altijd warm .

voluit en vol passie word er gepraat over het karakter van onze boerboels , en hoe wij de boerboel kennen en hebben leren kennen. 

luisteren word er ook gedaan want geregeld hebben onze bezoekers  hun huisgenoot net afgegeven en vinden troost ook hierover te kunnen praten .

wij kennen geen geforceerde houding , wij zijn wij.... simpel,  empatisch gezellig en gepasioneerd over het ras de boerboel.

wij zeggen hoe we het denken en zijn eerlijk en rechtuit .

als er intresse  in een pup van de boerboelschuur is  verwachten wij eerst een vrijblijvend huisbezoek van u.

een huisbezoek vinden wij belangerijk om u te leren kennen u gezinssituatie, en samen bekijken of een boerboel in u gezin past.

per slot van rekening zullen wij u minstens 4.5 a 6  keer gezien hebben voor u de pup mee naar huis hebt ,(puppybezoeken inbegr.)

wij hechten belang aan mensen die uitkijken naar de komst van hun pup en die voorbereid zijn , dat er contact blijft nadat je pup mee naar huis is en daarom noemen  wij  hobbyfokker en niet  fokker.

Onze bedoeling is liefdevolle metgezellen voortbrengen uit onze verschillende combinaties van bloedlijnen, maar ook uit onze eigen bloedlijn gelet op karakter gezondheid uitstraling ,en daaruit verwachten wij niet anders dan pups met een evenwichtig karakter.

wat betreft de gezondheidsregels bij onze ouderdieren :

bij een gezondheidsonderzoek worden een aantal onderzoeken standaart bekeken ,in de eerste instantie word er gekeken naar de algemene indruk van de boerboel.

er word gekeken naar de vacht het gewicht ,verder worden de volgende delen van de boerboel onderzocht ogen,hart, geslachtsdelen enz..

verder worden onze ouderdieren  volgens conform het onderzoeksprotecol  onderzocht en gerontgend op heupdysplasie/elleboogdysplasie dit hanteert ook de rasvereniging tot verplicht. 

Onze honden zijn allemaal vrij van HD/ED entropion/ectropion met beoordelingsverslagen van de erkende dierenarts .

ook hebben zij allemaal een DNA profiel .

Eveneens zijn de ouders van onze honden HD/ED entropion/ectropion vrij.

services en kwaliteit vinden wij heel belangerijk en volgden daarvoor een opleiding,  alles van verzorging en kynologie, hopend de puppykoper tijdens en na aankoop van zijn puppy te kunnen bijstaan bij vragen enz enz ....

als het kan worden er evenementen georganisserd zoals een boswandeling of andere...die worden dan op facebook aangekondigd .

geboortes cetra cetra worden ook  aangekondigd op onze facebook pagina : boerboelschuur berlaar ,

om rechtstreeks naar onze facebook pagina te gaan klik je op de omcirkelende  f  bovenaan recht's van de website wink

of ga naar google , zoek facebook : boerboelschuur berlaar.

wij hopen u duidelijk te hebben overgebracht hoe wij werken en wie wij zijn, 

meer informatie o.a onze pups kan u vinden bovenaan bij het veld  DE BOERBOEL

uiteraard verwelkomen wij u graag voor meer informatie bij een vrijblijvend huisbezoek .

                                                 Natascha en Eddy.